Over thaise massages

De Thaise massage is een eeuwenoude genezingsmethode die tegelijkertijd met de Boeddhistische leer door Azië werd verspreid. De Thaise massage wordt dan ook als eeuwenlang door monniken beoefend.

De ultieme manier van ontspanning tijdens uw vakantie in Thailand is de Thaise massage. De traditionele massage technieken maken u spieren ontspannen en u gewrichten soepeler. Bovendien wordt er evenwicht gecreëerd tussen lichaam en geest.

De Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, Chinese en Ayurvedische geneeskunst. De (drukpunt)massage kan zowel lichamelijke als geestelijke klachten helpen te voorkomen en kan ook bepaalde klachten genezen. De massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor de energiestromen in het lichaam weer goed op gang komen. De combinatie van de energetische en fysieke aspecten van de Thaise massage maken het effect van deze massage uniek. De Thaise massage is dan ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld de sportmassages die in Nederland vaak toegepast worden.